top of page

Usluge

Radno vrijeme TCM Centra je pon, sri, pet 13-19h, ut i čet od 8-13h.

 

Naručiti se možete tijekom radnog vremena na broj telefona 021/343-333.

 

Informacije i otkazivanje termina možete obaviti tijekom cijelog dana na broj 091-553-5152.

 

Pregled se vrši metodom tradicionalne kineske medicine - opipavanjem pulsa, dijagnostikom jezika, aku-točaka, oka... i traje oko 20 minuta.

 

Integrativna terapija traje oko 2-3 sata, ponekad i duže. To je tzv. Wang metoda, (kombiniranje duboke tui-na, ventuza, refleksologije, akupunkture i moksibustije), a plod je više od 20 godina radnog iskustva. Wang metoda iscjeljuje bolesti, te sprječava razvoj novih, dajući vam više energije i ljepši izgled. Sam postupak ponekad traje i više od 3 sata, pa je od velike važnosti da na terapije ne dolazite ni gladni ni presiti. Nije poželjno ni da ste preumorni. Čaša vode prije terapije je dobra odluka.

 

Wang metoda je isključivo prirodna metode iscjeljivanja, čiji je mehanizam u potpunosti drugačiji od mehanizma kod uzimanja lijekova. Dakle, cijelo tijelo se dovodi u ravnotežu, svi vaši organi reagiraju, da bi se u konačnici uklonili NE simptomi, nego sami uzroci bolesti. Takav mehanizam ozdravljenja kod prirodnih metoda kod nekih klijenata može biti neugodan, pa čak dovesti privremeno i do jačih bolova od onih koje ste imali ranije. To nije neuobičajeno, već je samo znak da vaše tijelo ima snage reagirati i postupno se dovesti u stanje zdravlja. Važno je napomenuti da su prirodne metode to uspješnije što se ranije započne sa liječenjem.

 

Metoda ventuza (vacuum čaša), može biti neugodna prvih 1-2 minute nakon stavljanja čaša, pa je potrebno biti strpljiv kada se čaše tek stave. Poslije nekoliko minuta, ukoliko Vam čaše još uvijek jako smetaju, pozovite liječnika! Nakon uklanjanja ventuza očekivane su tamne mrlje na mjestima gdje su ventuze djelovale. To prolazi najčešće za nekoliko dana (ponekad duže). Nije neuobičajeno ni pojavljivanje plikova punih vode ili gnoja, koji izlaze kroz pore kože. To su otrovi koji se iz vas direktno čiste, pa je preporučljivo da plikove probijete iglicom, te držite suhim i čistim BEZ uporabe krema, koje bi samo začepile pore i spriječile daljnje čišćenje organizma. Mjesta na kojima se plikovi pojave, ponovno se podvrgavaju tretmanu sa čašama, da bi se u potpunosti očistili od toksina.

 

Akupunktura se vrši s jednokratnim iglama, koje su malo deblje od jače vlasi kose. U pravilu sam postupak gotovo uopće nije bolan, to manje što ste opušteniji. Moguć je osjet trnjenja ili peckanja.

 

Tijekom cijelog tretmana može se i zadrijemati, što povoljno djeluje na rezultat same terapije, jer dovodi tijelo u stanje potpune opuštenosti, a energija tada mnogo bolje cirkulira tijelom.

 

Za vrijeme menstrualnog ciklusa, liječe se isključivo ginekološki problemi, pa molimo da se liječnika obavijesti o vremenu ciklusa (ili o trudnoći). Molimo vas i da nas obavijestite o bilo kakvoj hormonalnoj ili drugoj terapiji koju uzimate.

 

U slučaju boli ili bilo kakve druge nelagode koju teško podnosite za vrijeme terapije, ODMAH pozovite liječnika!

Nakon terapije potrebno se dobro odmoriti, te izbjegavati tuširanje nekoliko sati.

 

Plaćanje naših usluga: gotovinom.

 

Zahvaljujemo na suradnji,

 

Vaš TCM Center International

Hidžama/ventuze/cupping

 

Naše usluge:

~TCM pregled

~Prva integrativna terapija 

~Redovita integrativna terapija 

~Tjedna integrativna terapije

~Duboka tuina

~Refleksologija

~Ventuze

~Akupunktura

~Moksibustija

~Pedijatrijska masaža/ guasha

~Aurikuloterapija

~Hitna pomoć ili kućni posjet

~Kozmetički tretmani:

Pomlađivanje

Limfna drenaža glave i lica / vrata / gudnog koša / kukova i nogu

Manualna mikrokorekcija devijacije septuma

Korekcija asimetrije glave i lica / asimetrije vrata i ramena / kuka i zdjelice

Podizanje grudi

Ravnanje bora lica / vrata

Smanjenje podočnjaka

Učvršćivanje mišića obraza

Uklanjanje površinskih madeža / cista/akne/dermatitis

bottom of page