top of page

Moje medicinsko obrazovanje počinje na medicinskom fakultetu Yanbiyan, gdje sam diplomirao 1986. Deset godina kasnije završavam magisterij/specijalizaciju na kardio-torakalnoj kirurgiji u Qingdao University College of Medicine Affiliated Hospital, a nakon prelaska u Qingdao Hiser Medical Group radim u timu liječnika na najmodernijim operacijama na srcu.

 

Prije dolaska u Split završavam napredni tečaj tuina terapije, akupunkture, ventuza i moksibustije. Dolaskom u Split 1999, završava moj život kirurga, te počinjem raditi na tradicionalnoj medicini. Tu odluku nisam nikad zažalio.

 

Danas su iza mene su tisuće zadovoljnih pacijenata koji su dolaskom u moj Centar označili kraj svog traženja.

 

Prilagodio sam ne samo dobro poznate, nego i manje poznate tehnike, te ih kombiniram u svrhu optimalnog efekta liječenja. 

 

Terapije na pacijentima radim i satima, jer i problemi s kojima se oni susreću traju dugo, godinama, pa i desetljećima. Vjerujem da se samo strpljivim radom s klijentima potižu  optimalni rezultati.

 

Razvoj društva i znanosti, izmjena prevladavajućih bolesti u svijetu, kao i pojava novih, čini neophodnim osobni rast i zalaganje svakog  liječnika. U tu svrhu moje medicinsko obrazovanje kroz brojne stručne knjige, videe i stalnu komunikaciju sa liječnicima tradicionalne kineske medicine, traje i dan danas.

Najnovija saznanja u liječenju stekao sam na seminaru u Pekingu krajem 2016 na temu Kranialnosakralne terapije, koju odnedavno koristim u radu.

 

Svakom svom pacijentu ponaosob jamčim ozbiljan rad i predanost u primjeni svog znanja. 

 

"Iz svog dugogodišnjeg kliničkog iskustva sam shvatio da se sve bolesti mogu definirati na tzv. stablu bolesti, čiji su korijen toksin i blokada energije, deblo je negativni torakalni tlak, a grane razna oboljenja. U modernoj medicini postoji mnogo problema i simptoma koji se smatraju lošim po zdravlje, no prema mom osobnom iskustvu, oboljenja i simptomi kao npr. alergije, upale, povišene temperature, kašalj, tremori, čak i tumori, imaju dvostruke efekte, jer pomažu detoksikaciji tijela, ravnoteži, ponekad do samog izlječenja, no u kasnijoj fazi mogu postati opasni po zdravlje i život."

 

"Prevencija je liječenje bolesti koja ne postoji. Rana dijagnoza može značiti i izlječenje nakon samo jednog tretmana. Primjer je beba od mjesec dana, koja je normalno prodisala i počela spavati nakon samo jedne moje terapije. Brzo izlječenje cilj je svakog liječnika i pacijenta."

 

"Uz pomoć novih suradnika koje obučavam na svojim seminarima, želim osnovati više TCM centara po cijeloj Hrvatskoj, te učiniti prirodno liječenje dostupnim svima. Vjerujem i da Hrvatska treba integrativnu TCM bolnicu u kojoj bi se pružao cjelovit sustav liječenja prirodnim i modernim metodama, kao značanaj doprinos ne samo duhovnom i tjelesnom zdravlju hrvatskih građana, nego i hrvatskom turizmu."

Dr.Wang

My Story

My Story

bottom of page