top of page
seminar.jpg
***OBJAVA prvog MASTER SEMINARA!!! ***

„INTEGRATIVNA TERAPIJA DR. WANG-a KROZ
KLASIČNU AKUPUNKTURU, TUINA, REFLEKSOLOGIJU, MOKSIBUSTIJU, GUA
-SHA I VENTUZE/CUPPING/HIJAMA“

 

10 FORMULA KLASIČNE AKUPUNKTURE

INK-BAR

AKUPUNKTURA BALANSIRANOG PULSA

i YUAN-LUO TOČKA AKUPUNKTURE

CHI-KUNG TUINA,

REFLEKSOLOGIJA,

CST (kraniosakralna terapija),

GUASHA, MOKSIBUSTIJA

I VENTUZE/CUPPING/HIJAMA

 

Mjesto održavanja: ZOOM online – TEORIJA  +  Split, Centar Kineske Medicine Int. - PRAKSA

Vrijeme održavanja teorije: 5.11., 12.11., 19.11., i 25.11.2023. na ZOOM linku

Praktični dio seminara: Dogovara se nakon teoretskog dijela (u trajanju od 24 sati)

 

 

Zašto odabrati seminar dr. Wanga?

Zato što učite:

1. Na najlakši način – Ne morate naučiti akupunkturne točke, ni meridijane.

2. U najbržem mogućem vremenu – Tijekom jednog vikenda možete naučiti 5 maunalnih tehnika te ih primijeniti odmah na seminaru.

3. Široki krug mogućih polaznika – Važno je samo da volite kinesku medicinu bez obzira da li imate prethodno medicinsko znanje ili ne; bez obzira koliko godina imate i da li stečeno znanje želite upotrijebiti na svojim ukućanima i prijateljima ili u profesionalne svrhe.

4. Sveobuhvatno znanje – od početničkog do vrhunskog stupnja. Znanje koje danas u svijetu koristi svega 1% akupunkturologa.

5. Osnove chi-kunga i tai-chi tehnike za svoje i zdravlje svojih klijenata.

6. U pokaznom dijelu seminara dr. Wang radi polaznicima dijagnostiku, analizu i iscjeljenje.

7. Stečeno znanje se može primijeniti kao prevencija, terapija, samopomoć, hitna pomoć ili čak kao kozmetika.

8. Dobivate i skriptu dr. Wanga dostupnu isključivo polaznicima seminara.

9. Na poklon dobivate 2 naša unikatna postera.

10. Doživotna tehnička podrška dr. Wanga.

11. Esencija znanja – tisuću akupunkturnih točaka i nekoliko stotina tehnika predstavljeno je po principu nekoliko formula.

Na poklon dobivate 2 naša unikatna postera yin-yang, 5 transformacija,

8 trigrama, 14 meridijana akupunkturnih točaka, refleksologije kralježnice i zubi.

 

Zapravo, objavljujemo više od seminara, jer ovo su najnovije spoznaje, podijeljene u 5 formula Klasične akupunkture.

Predavač Dr. Wang Mingyong je koristeći tridesetogodišnje kliničko iskustvo razvio 5 formula Klasične akupunkture prema drevnim klasičnim knjigama Nei Jing i Ling Shu, te sve napisao u svojoj skripti koja je dostupna isključivo polaznicima seminara. Pokriveno je znanje od početničkog pa do najviše razine znanja. Lako je za učenje i pamćenje, a može se primijeniti kao prevencija, terapija, samopomoć, hitna pomoć ili čak kao kozmetika.

Danas u svijetu svega oko 1% akupunkturologa koristi ovo znanje.

To je kratki rez u palači akupunkture, najbrži način učenja i majstorstva, gdje se za samo samo nekoliko vikenda savlada sva bit akupunkture, čime se štedi mnogo vremena, energije i ulaganja.

Sve predavanja sadrže teoretski, praktični i pokazni dio. Nakon seminara pružamo potrebne konzultacije za sudionike u vidu mentorstva preko interneta.

Cilj ovog seminara između ostalog je i da svaki sudionik stekne novi način razmišljanja o kineskoj medicini, bez obzira na prethodno znanje i bez obzira na način na koji stimulira akupunkturne točke (igle, pritisak, moksibustija, električna stimulacija, masaža, ventuze...)

Seminar je namijenjen svima koji žele znati više, postati kućni liječnici za sebe i svoju obitelj, a posebno akupunkturolozima, medicinskim djelatnicima svih struka, stomatolozima, liječnicima, psiholozima, maserima, itd.

 

Nakon odrađenog teoretskog i praktičnog dijela seminara dodjeljuju se

naši unikatni posteri,

skripta/knjiga "Wang's method TCM integrative manual medicine (8 u 1)"

te diploma o završenom seminaru .

 

Sadržaj seminara:

OSNOVE: Što je Tao/yin&yang? Zašto boli, trne, svrbi? Kako kultivirati Qi? Korelativne bolesti kralježnice (SCD), Dijagnostika TCM-a, Razlikovanje sindroma u TCM, Wangova teorija stadija bolesti (TOSD) i analize zdravlja obitelji (AFH), Ista metoda za prevenciju, liječenje, kozmetiku i prvu pomoć, Prava prva pomoć kod kome zbog srčanog udara i moždanog udara po tuini i akupunkturi, Koncept krize prije iscjeljivanja (CBH), Razlika TCM i moderne medicine, 16 vrsta neizlječivih ljudi od strane TCM-a, Osnovna teorija TCM-a, Nei Jing (vrh interne medicine), Ling Shu (knjiga akupunkture), Razlikovanje sindroma meridijanima (DSM), Procjena sindroma organa i meridijana, pronalazak akupunkturne točke. Da li je potrebno naučiti 14 meridijana i 365 akupunkturnih točaka? 10 Posebnih klasičnih akupunktura, Cirkadski sat TCM-a, Kako razumjeti akupunkturu i njezin mehanizam? 3 yin meridijana i 3 yang meridijana, 5 transformacija, Akupunktura za fantomsku bol, Akupunktura vatrene igle i električna akupunktura, Hitna akupunktura (srčani/moždani udar, napad epilepsije, želučani/ žučni/bubrežni kolik, iznenadna gluhoća, sljepoća, koma...), Akupunktura za prevenciju i imunitet, Kozmetička i pedijatrijska akupunktura, Akupunktura ušiju/ očiju/ glave/ abdomena/ kralježnice/ stopala/ ruke, Akupunktura u kombinaciji s ventuza/ tuina/ refleksologija/ CST, 10 škola akupunkture, Indikacije i kontraindikacije akupunkture, Mjere predostrožnosti, Prednosti i nedostaci akupunkture, Što je DeQi?, Puls i akupunktura, Osnovne i posebne tehnike akupunkture, Kako procijeniti učinkovitost akupunkture? Koja je najbolja akupunktura?

Seminar se održava na engleskom ili hrvatskom po potrebi.

Prijava u inbox ili na tcmdrwang@dr.com

Dobrodošli!

bottom of page