top of page

Najčešća FasterEFT pitanja i odgovori

(Faster EFT = Brža Emocionalno Fokusirana Transformacija)

Najnoviji naziv iste, ali pomno standardizirane metode je Eutaptika

 

FasterEFT/Eutaptika je jednostavna za primjenu i djeluje unutar sustava vjerovanja koji podupire suvremena znanost. Svatko može primijeniti proces Faster- EFT-a kako bi pomogao prevladati širok spektar zdravstvenih problema, poremećaja i omogućiti životne preobrazbe.

 

1. Je li Faster EFT zapravo samo ubrzani EFT?

FasterEFT znači brža Emocionalno fokusirana transformacija, dok EFT označava Emocionalnu slobodu. Robert G. Smith razvio je FasterEFT, a Gary Craig je razvio EFT.

Robert G. Smith bio je praktičar EFT-a, ali je nakon dugogodišnje prakse shvatio da zapravo ne primjenjuje EFT u izvornom obliku. Nakon dugotrajnog učenja i vježbanja, kombinirajući znanstveno dokazane tehnike, stigao je s potpuno drugačijim i visoko učinkovitim sustavom iscjeljivanja - Faster EFT.

Drugim riječima, Faster EFT nije prečac za redovite EFT. Djeluju kroz dva različita sustava vjerovanja, iako oboje imaju za cilj osloboditi čovjeka od patnje. FasterEFT Robert G. Smith-a temelji se na neuroznanosti i modernoj biologiji, dok je EFT Gary Craig temeljen na balansiranju energetskog sustava tijela.

FasterEFT nije prečac ni za što. To je moćan sustav mentalnog iscjeljivanja koji kombinira najbolje poznate tehnike današnjice.

 

 

2. Je li FasterEFT sličan psihoterapiji?

Faster EFT jedan je od najatraktivnijih alata kojeg koriste mnogi psihoterapeuti diljem svijeta, kako bi pomogli svojim klijentima da prevladaju probleme. Psihoterapija može uključivati mnoge druge tehnike primijenjene od strane psihologa, a jedna od njih može biti Faster EFT.

Međutim, Faster EFT može obučiti pojedinca kako bi prevladati strahove, anksioznost, fobije, traume i druga zdravstvena pitanja poput kronične boli i mnogih drugih stresnih bolesti. Na neki način, to je kao da postane vaš vlastiti terapeut kroz samoprimjenu tehnike. Ipak, Robert G. Smith preporuča savjetovanje s terapeutom ili psihologom za pitanja koja zahtijevaju hitnu pozornost.

Nema problema koji se ne mogu riješiti pomoću FasterEFT tehnika. To je jedini proces mentalnog iscjeljivanja koji brzo može riješiti probleme bez potrebe da se oslanja na lijekove.

 

 

3. Koristi li FasterEFT Matrix Reimprinting?

FasterEFT djeluje unutar opipljive fizičke mehanike. Matrix ne postoji u teoriji FasterEFT-u. Robert G. Smith stvorio je FasterEFT s velikim fokusom na um, osobito s naglaskom na nesvjesni um. On je stvorio proces koji razumije kako um kodira, pohranjuje i dohvaća informacije temeljene na sjećanju.

Što se događa u Faster EFT-u je snažan proces koji može kodirati nove veze s emocionalno nabijenim sjećanjima kako bi srušio stari uzorak misli koje uzrokuju probleme. Cijeli proces zahtijeva samo uporabu uma i upotreba emocija, misli i transa kojeg prirodno proizvodi naše pamćenje.

To je vrlo učinkovita tehnika osobito za ljude koji se bave PTSP-om, anksioznosti i drugim problemima vezanim uz traumatske reakcije na stres.

 

4. Moram li vjerovati u FasterEFT sustav da bi djelovao na mene?

Budući da FasterEFT radi na principima znanosti, ne morate prihvatiti svaki pojedini dio FasterEFT sustava vjerovanja da bi mogao raditi. Poput Zakona o gravitaciji, sustavi u kojima FasterEFT djeluje i dalje će raditi čak i ako ne vjerujete u njih.

Nakon proučavanja i učenja o sustavu vjerovanja Faster EFT-a naći ćete da djeluje unutar zdravog razuma, i da ne zahtijeva od vas da vjerujete u ništa što znanost ili opće znanje o svijetu ne dokazuje.

 

5. Je li Faster EFT religija?

Faster EFT nije religija. FasterEFT djeluje unutar dokazanih znanstvenih istraživanja o tome kako preobraziti um i oblikovati život pozitivno. Svatko je dobrodošao pridružiti se FasterEFT-u, bilo da ste muslimans, kršćanin, budisti ili ateist. Faster EFT sustav razmišljanja funkcionira za sve religije, spolove i dobne skupine.

 

6. Je li FasterEFT siguran?

Faster EFT je najsigurniji sustav iscjeljivanja um-tijelo koji ćete naći danas. FasterEFT memorijsko reprogramiranje djeluje delikatno kako bi pomogla klijentu, bez da ga ponovno traumatizira tijekom terapije.

Štoviše, nema poznatih nuspojava u primjeni FasterEFT tehnika. Međutim, za teške slučajeve traumatskog stresnog odgovora i teških simptoma kronične boli uvijek se preporučuje rad s Faster EFT terapeutom.

 

7. Hoće li Faster EFT raditi za djecu?

Da, hoće! U stvari, što dijete prije nauči FasterEFT, puno lakše će se nositi sa životom na najbolji mogući način. Faster EFT je jednostavan postupak primjene koji može pomoći osnažiti djecu i pomoći im da prevladaju svoje strahove.

 

8. Koristi li FasterEFT za akutna i kronična medicinska pitanja?

Faster EFT je terapija koja može nadopuniti liječnički savjet i liječenje, ali to nije zamjena. Za probleme koji zahtijevaju liječničku pomoć Faster EFT može se koristiti kao dopunska terapija kako bi se potaknulo brže liječenje.

9. Zašto odabrati Faster EFT u odnosu na drugi oblik terapije?

Glavni razlog je to što FasterEFT funkcionira kada sve ostalo ne uspije. To je jedini sustav iscjeljivanja koji se može baviti pitanjima koja niti jedan drugi sustav iscjeljivanja uma i tijela ne može.

FasterEFT može ući u korijen problema brže od bilo kojeg drugog oblika terapije. Ne samo to, on može riješiti problem brže kroz tehnike koje je Robert G. Smith razvio.

Štoviše, Faster EFT je siguran i jednostavan za primjenu, a ipak pruža izvanredne rezultate čak i za teške slučajeve fibromijalgije i drugih bolesti bez poznatih lijekova.

FasterEFT se može koristiti kao alat za samopomoć, bez obzira na dob, spol, vjeru ili etničku pripadnost pojedinca. Ne razlikuje se i može se primijeniti kao neposredna pomoć za ubrzavanje učinaka drugih terapijskih procesa.

 

9. Jesu li rezultati dobiveni u FasterEFT-u dugotrajni?

Da, pruža trajne učinke. Emocionalno usredotočene transformacije gotovo uvijek jamče trajanje, a ako se iz bilo kojeg razloga vrate, klijent može primijeniti bilo koju F.EFT tehniku ​​samo-pomoći da prekine proces ponavljanja.

Često ono što se vraća nije primarni uzrok problema, već samo povezani problem koji je možda nekoć povezan s primarnom memorijom, pa se na neki način naknadno pojavi.

Postoji velika vjerojatnost da se tjelesne bolesti s korijenima u emocionalnim problemima tretiraju s trajanim rezultatima.

 

10. Je li Faster EFT samo "odvajanje od uzroka" i placebo?

Da bi placebo stupio na snagu, osoba je dužna vjerovati u cijeli proces. Dok ste u FasterEFT-u, možete se osloboditi boli čak i uz malo uvjerenja u sustav FasterEFT razmišljanja.

FasterEFT može preusmjeriti i reprogramirati sjećanja nabijena emocijama koja se otpuštaju u mozgu u kojem su pohranjeni i koja uzrokuju probleme. Ovo otpuštanje signala će onda dolaziti od boljeg osnažujućeg otiska, što će uzrokovati promjenu ponašanja i percepcije problema. To znači da djeluje promjenom otisaka sjećanja koje uzrokuju probleme, a placebo jednostavno ne može raditi na takav način.

 

11. Za što se sve FasterEFT može koristiti?

Postoji širok raspon bolesti i "poremećaja" za koje se može koristiti Faster EFT. Napraviti potpuni popis je nemoguće jer radi s najčešćim i jednostavnim životnim problemima složenim fizičkim poteškoćama.

 

Međutim, evo kratkog popisa bolesti za koje se FasterEFT može koristiti:

Depresija i tuga

Strahovi i fobije

Ovisnosti (hrana, pušenje, droga i alkohol)

Bijes

Žalost i gubitak

Osjećaj krivnje

Ružna sjećanja

Noćne more

Liječenje simptoma kronične boli i boli (artritis, fibromialgija, bol u vratu, itd.)

Liječenje - mentalno i fizičko

Posttraumatski stresni poremećaji

Poboljšati atletski učinak

Ponovno ispisivanje negativnih sjećanja ili izmjena negativnog mišljenja

Pitanja seksualnog zlostavljanja

Prinude i opsjedanja

Anksioznost i napadi panike

Gubitak težine

Opći stres

Osobna primjena FasterEFT-a za prevladavanje jednostavnih i umjerenih strahova i fobija:

Voda

Bolesti

Vožnja

Brak i veze

Javni govor

Odbijanje

Seks

Zmije, pauci, itd.

Igle

Klaustrofobija

Let avionom

bottom of page